loading

Dogodki

Vse novice

EGR ventili

03.11.2023
EGR ventili

Centar glava motora d.o.o. ovlašteni je distributer EGR ventila brand TMI kompanije Borg automotiv iz Danske , jedne od vodećih kompanija za tvorničku obnovu dijelova. Popularni EGR ventili na skladištu i brza isporuka sa vanjskih skladišta ćine 95% posto pokrivenosti trenutnih motora na našem tržištu.

 

Odabir koji štiti okoliš

EGR ventili štite okoliš smanjenjem emisije dušikovih oksida. Također, obnovljeni EGR ventili proizvode se u skladu sa standardima koji osiguravanju zaštitu okoliša. No što točno znači da obnavljamo proizvode? Jednostavno rečeno, to znači da obnavljamo rabljene dijelove ili komponente kako bismo učinili da rade jednako dobro ili čak
bolje od novih originalnih dijelova. Pregledavamo i obnavljamo svaku komponentu, a one komponente koje se ne mogu obnoviti zamjenjujemo novima. Obnova također koristi okolišu jer se procesom obnove koristi manje energije nego proizvodnjom novih jedinica. Obnova u prosjeku štedi 96 % sirovina korištenih u proizvodnji originalnog
automobilskog dijela.

Kvaliteta i obnova idu ruku pod ruku


Kao dobavljač (TMI) višestrukih linija proizvoda za prvorazredne tvrtke i proizvođače vozila, jamčimo da nikada nećemo praviti kompromise u kvaliteti. Činjenica da se naši EGR ventili proizvode u vlastitom proizvodnom pogonu u Zduńskoj Woli, Poljskoj, daje nam prednost kada je u pitanju kontrola kvalitete i ispitivanje. Naša proizvodna lokacija certificirana je prema najnovijim certifikatima ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Obnavljamo samo originalne EGR ventile i osiguravamo da naši proizvodi odgovaraju istom standardu kao i originalne jedinice. Naš proces proizvodnje i obnove uključuje rastavljanje proizvoda, obnavljanje i zamjenu dijelova prije ispitivanja svih pojedinačnih komponenti i cijelog EGR ventila.

Nakon što se EGR ventil rastavi, ispitujemo svaki dio kako bismo utvrdili može li se obnoviti na način da odgovara istom standardu i specifikacijama kao i originalne jedinice. Pregledavamo navoj provrta, čepove, osiguravamo da sve radi prema propisima te da su prirubnice spojeva glodane za dovoljnu zategnutost. Ako komponenta ne odgovara istom standardu kao i originalna jedinica, zamjenjujemo ju novom. Provodimo ispitivanje propuštanja EGR ventila i rashlađivača te ispitivanje izdržljivosti tijekom procesa proizvodnje, jednako kao i za originalne jedinice. Na kraju provodimo završno ispitivanje svakog EGR ventila te provjeravamo sve mehaničke, električne i pneumatske funkcije. Svi naši EGR ventili dolaze s brtvama za montažu jedinice.

Dostupnost proizvoda i kratko vrijeme isporuke

Svjesni smo vrijednosti brze isporuke u održavanju profitabilne usluge. Zato je velika prednost u tome što imamo proizvodne pogone i lance opskrbe u Europi. Veliko skladište za distribuciju u Europi i lokalna skladišta za brzu isporuku u Njemačkoj, Danskoj i Španjolskoj jamče dostupnost proizvoda i kratko vrijeme isporuke.